Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

badania do szkoły

IamMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam skierowanie do lekarza pracy i co tam mi będzie robił ? czy tylkoi wypisze kartkę i wypierdalaj ?
Dodam że będę w technikum mechatronicznym.

Opublikowano

Zazwyczaj sprawdza gardło, plecy, jakieś dolegliwości

PS. Nie martw się, rozbierać się będziesz tylko od pasa w górę :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Gdy ja szedłem do lekarza medycyny pracy,spytał mnie czy miałem złamaną nogę/rękę,czy w mojej rodzinie są przypadki chorób serca itp.

Następnie zbadał wzrok,słuch i koniec.

Opublikowano

Gdy ja szedłem na te badania to jedynie wziął te swoje słuchawki i przesłuchał mi brzuch i plecy i tyle :D i na koniec " jesteś zdolny do wykonywania zawodu mechanika " i do widzenia :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Gdy ja szedłem na te badania to jedynie wziął te swoje słuchawki i przesłuchał mi brzuch i plecy i tyle :D i na koniec " jesteś zdolny do wykonywania zawodu mechanika " i do widzenia :D

też myślę że tak będzie , to powinny być jakieś specjalistyczne badania tomografi głowy brzucha , całego ciała , mocz krew , kał itd .

Opublikowano

Babka w sanepidzie mówiła, że jak sie chce pracować jako nauczyciel,to trzeba dawać gowno

Opublikowano

Babka w sanepidzie mówiła, że jak sie chce pracować jako nauczyciel,to trzeba dawać gowno

Pewnie coś źle usłyszałeś. Trzeba gówno co robić i gówno co umieć ;)

A co do tych badać, to będzie taki standard, słuch, wzrok i przesłuchanie serca. W sumie zależy też od lekarza :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Może zrobić dosłownie wszystko, tylko nie daj jej gryźć xD

Tak na prawdę to mnie również wydaje się, że tylko Cię przebada tymi słuchawkami z młotkiem, pobazgrze po kartce i wygoni z gabinetu :p

Opublikowano

Ja miałem takie ,że z pokoju do pokoju przerzucali mnie i byłem jeden z pierwszych w kolejce to taka kolejka mi się zrobiła ,że "żal" dupe sciska ,a badania to były takie ,że:

dawali słuchawki i jak usłyszysz dzwiek to przycisk kilkać.I wzrok sprawdzali i rozbierałem sie do pasa i to chyba na tyle dawniej to robilem to juz nie pamietam.Mi robili jeszcze poziom (sily) dmuchania ,bo jeden lekarz pewien astme mi wpisał do papierow i musieli mi robić właśnie te pojebane badanie.

A co do tego słuchu to możesz spamować tego przyciska do woli , przynajmiej u mnie tak bylo xD

AA i cie ważyli i mierzyli.

też
myślę że tak będzie , to powinny być jakieś specjalistyczne badania
tomografi głowy brzucha , całego ciała , mocz krew , kał itd .

Jak by te badanie było to by ci w dupie grzebali aby kupy wydłubać troche.;D

Joke.

Weteran
Opublikowano

Dzisiaj byłem, to tylko pobadał mi brzuch, wypisał świstek i powiedział, że to wszystko ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mnie nawet nie badali tylko lekarka wypisałam papier i siema.

Dziwne bo koleżankę przebadali od góry do dołu. ;D

Mi robili jeszcze poziom (sily) dmuchania ,bo jeden lekarz pewien astme mi wpisał do papierow i musieli mi robić właśnie te pojebane badanie.

To nie jest siła dmuchania ani poziom tylko spirometria. Tutaj chodzi o mięśnie oddechowe i pojemność płuc. ;p

Mi też robili to w szpitalu ale "badanie o ograniczonej przydatności" bo nie mogłam ustnika do buzi włożyć. Był po prostu za duży :(

Opublikowano

Mnie nawet nie badali tylko lekarka wypisałam papier i siema.

Dziwne bo koleżankę przebadali od góry do dołu. ;D

To nie jest siła dmuchania ani poziom tylko spirometria. Tutaj chodzi o mięśnie oddechowe i pojemność płuc. ;p

Mi też robili to w szpitalu ale "badanie o ograniczonej przydatności" bo nie mogłam ustnika do buzi włożyć. Był po prostu za duży :(

z jednej strony lepiej żeby badali a z drugiej nie .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

mniej więcej pamiętam co tam mi robił

1. sprawdzanie słuchu

2. sprawdzanie wzroku

3. ekg czy jakoś tak

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...